Viitoskäytävän kesäpäivät 7.-8.6.2023 Rukalla

Viitoskäytävän verkostoitumistapahtuma tulee taas! Tällä kertaa kesäpäivät järjestetään Rukalla, Scandic Rukahovissa. Teemana on ”Liikkuva Viitoskäytävä” ja päivillä julkaistaan Viitoskäytävän modernin ja kestävän liikkumisen tulevaisuuskuva! Lisäksi Jyväskylän yliopiston toteuttama tutkimus paljastaa Mikä Viitoskäytävällä liikuttaa? -Arvot, asenteet ja motivaatiot. Löydät selvitysten ennakkoesitteet klikkaamalla tästä. Katso tilaisuuden tarkemmat tiedot alta.

Tiedossa siis uutta ja jopa yllättävääkin tietoa työ- ja vapaa-ajan liikkumisesta Viitoskäytävällä sekä ihmisten arvoista ja asenteista liikkua!

Tervetuloa mukaan!

 

Esitteet

Katso tästä alustava ohjelmaesite. Tarkemmat tiedot ohjelmasta alta. Torstain aikataulu ja ohjelma myös Liikkumiswebinaarin esitteessä.

 

Katso etätilaisuutta

Siirry tästä Youtubeen!

 

Ohjelma

Muutokset mahdollisia.

Keskiviikko 7.6.

Hanke järjestää keskiviikkona yhteiskyydin Viitostietä pitkin. Kyytitarpeen ilmoittaneille lähetetään erikseen viesti matkustusaikataulusta. Muutoin matkat tilaisuuteen paikan päälle ovat omakustanteiset.

14.00-     yritysvierailu Kuusamon Kala Oy, esittelijänä toimitusjohtaja Juha Korhonen. Vierailun jälkeen majoittuminen.
17.00-18.00     yritysvierailu Rukapalvelut Oy, esittelijänä liiketoimintajohtaja Mika Määttä. Vierailukohde sijaitsee Scandic Rukahovin vieressä, Kuusamossa.
19.00 –            verkostoitumisillallinen Scandic Rukahovi

Keskiviikon ohjelmaa ei striimata.

Torstai 8.6. seminaaripäivä

9.00  Avaussanat; Martti Turunen, Viitostie ry
9.20  Telian datan tulokset ja Viitoskäytävän modernin ja kestävän liikkumisen tulevaisuuskuvan julkaisu; Riku Huhta, Destia Oy
11.00  Yrityspuheenvuoro; Ville Koramo, Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy
11.30  Lounastauko klo 12.30 asti
12.30  Kuulemme ensi kertaa alustavia tuloksia Jyväskylän yliopiston tutkimuksesta ”Mikä Viitoskäytävällä liikuttaa? – Liikkumiseen liittyvät arvot, asenteet ja motivaatiot”; Terhi-Anna Wilska ja Jussi Nyrhinen, Jyväskylän yliopisto
14.00  Iltapäiväkahvit ja tauko
14.30  Virtapailakka – Sisäinen saavutettavuus 365 -hanke; Vilma Ohrankämmen, Itä-Lapin kuntayhtymä (etänä)
15.00  Päätössanat; Patrick Hublin, Pohjois-Savon liitto
15.30 Tilaisuuden lopetus

Torstain ohjelma striimataan.

 

Majoitus ja pysäköinti

Majoitus on omakustanteinen, (mutta tilaisuuden ruokailut ja kahvit ovat ilmaisia osallistujille). Viitoskäytävän huonekiintiöstä Scandic Rukahovissa voi varata huoneen tunnuksella BPOH060623, kun varaat huoneen netistä  (linkki). Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan. Jos varaat huoneen puhelimitse tai sähköpostitse, voit tehdä sen tunnuksella BPOH060623 ja/tai mainita Viitoskäytävän.

Hotellin yhteystiedot
Scandic Rukahovi
Rukakyläntie 15
93825 RUKATUNTURI
Puhelinnumero: +358 300 308 465
Sähköposti: rukahovi@scandichotels.com

Pysäköinti onnistuu hotellin lähellä olevalla maksuttomalla ulkopysäköintialueella (paikkoja 40) tai hotellin lähellä olevassa maksullisessa pysäköintihallissa (paikkoja 320).

 

Liikkumiswebinaari

Liikkumiswebinaari on osa kesäpäiviä (torstai 8.6.) ja lisäinfoa löytyy tästä linkistä. Alla esite.