Haluatko Viitoskäytävän asiantuntijaselvityksen esitteen?

Talvipäivien yhteydessä julkaistiin Viitoskäytävän asiantuntijaselvitys – Viitoskäytävän taloudellinen merkitys Suomelle! Sähköinen esite on vapaasti jaettavissa, mutta jos haluat painettuja esitteitä, voimme lähettää niitä muutamia kappaleita Viitoskäytävän verkostokumppanikuntiin, -kaupunkeihin, -yrityksiin tai muille organisaatioille. Osa kumppaneista on jo saanut esitteitä. Jos esitteet loppuvat, voi niitä tilata lisää. Esitteitä voi myös käydä hakemassa pieniä määriä myös Pohjois-Savon liiton tiloista Kuopiosta. Osoite on Sepänkatu 1, Kuopio.

Yli viisikymmensivuista raporttia ei ole painettu, mutta voi lukea sen linkistä: Viitoskäytävän taloudellinen merkitys Suomelle (pdf)

Ota yhteyttä:

Venla Honkala
Hankeassistentti
Viitoskäytävä – Kumppanuudella kehittyvä kasvuvyöhyke
Pohjois-Savon liitto
venla.honkala (at) pohjois-savo.fi
p. 044 714 2677

Sähköinen esite

Painettu esite on lähes samanlainen kuin sähköinen. Lue esitettä klikkaamalla kuvaa:

Esite ja kansi: Viitoskäytävän taloudellinen merkitys Suomelle.
Tutustu esitteeseen!

Esite, vai sittenkin visio?

Jos et etsinyt asiantuntijaselvitystä, vaan Viitoskäytävän Modernin ja kestävän liikkumisympäristön tulevaisuuskuvaa, löydät sen tästä linkistä. Selvityksestä ei ole tuotettu tiivistelmää vaan siinä kuvataan laajasti Viitoskäytävän nykytilaa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia muuttuvassa toimintaympäristössä. Raportti on yli 60-sivuinen.

Avaa PDF-muotoinen tiedosto tästä.