Viitoskäytävä SuomiAreenalla 27.6.2023

Mittava yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena Porissa alkoi 27.6.2023. Viitoskäytävä ja sen agenda oli esillä heti ensimmäisenä päivänä 27.6. klo 17.00–17.45. Lavana Vaakuna-lava, joka on toinen päälavoista. Asetelmat olivat siis varsin suotuisat.

Debatti keskeytyi äkillisesti

Rankkasade ja ukkonen pysäyttivät lähes koko tapahtuman juuri Viitoskäytävän ohjelman aikana. Luonnonvoimille emme mahtaneet mitään ja järjestävä taho pyysi kaikki pois lavalta turvallisuussyistä. Vaakuna-lavaa ei otettu enää samana päivänä käyttöön.

Osittainen tallenne katsottavissa

Voit kuitenkin katsoa ohjelman alun MTV Katsomosta; klikkaa tästä linkistä.

Voit halutessasi rekisteröityä palveluun, mutta ohjelman pitäisi näkyä myös ilman rekisteröitymistä. Jos katsot ohjelmaa älylaitteella (puhelin, älytelevisio, tabletti), rekisteröityminen voi olla tarpeen. Alussa on mainoksia ja lopussa näkyy vain mustaa. Varsinainen ohjelmaosuus on siis noin 20 minuutin verran. Ainakin sadepäivinä on hyvä hetki varata kalenterista aikaa katseluun, luvassa on jyrinää ja salamointia!

Kiitos kaikille katselijoille ja paikalla olleille!

Kuvituskuva: SuomiAreenan mainos.

Viitoskäytävä ohjelman puhujat ja teema

Teema: ”Suomea kehitetään eriarvoisesti – Arvoa syntyy koko maassa, mutta etelä ja länsi keräävät rusinat pullasta?”

Aika: ti 27.6.2023, klo 17.00-17.45
Paikka: Vaakuna-lava, Pori
Mukana:

  • juontaja Nina Rahkola
  • maakuntajohtaja Kari Häkämies, Varsinais-Suomen liitto
  • toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren, Savon Yrittäjät
  • dosentti Juho Luukkonen, Helsingin yliopisto

Tsekkaa ohjelma SuomiAreenan nettisivuilla tästä.

SuomiAreena yleisesti 27.-30.6.2023

SuomiAreena on Porissa järjestettävä yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, johon Viitoskäytävä valittiin hakemuksen kautta mukaan. Tapahtumaan meidät sijoitettiin heti tapahtuman ensimmäiselle päivälle, tiistaina 27.6. Kaikki sisällöt ovat kävijöille ilmaisia. SuomiAreenan muita ohjelmasisältöjä voi ”seurata paikan päällä Porissa maksutta tapahtuman ajan. Voit katsoa kaikki keskustelut suorana tai tallenteena MTV Katsomossa (mtv.fi sekä MTV Katsomo -sovellus).”

Viitoskäytävän järjestämän keskustelun striimauksesta tehdään järjestäjän toimesta videokooste, jota voidaan jatkossa hyödyntää.