Viitoskäytävän ständi 15.8. Kuopion Musiikkikeskuksella

Kiitos kävijöille! Viitoskäytävän syksy käynnistyi Kuopiossa, kun olimme mukana Pohjois-Savon liiton maakuntapäivän seminaarissa tiistaina 15.8.2023. Ständi oli Kuopion Musiikkikeskuksessa, osoitteessa Kuopionlahdenkatu 23. Tilaisuuden teemana saavutettavuus.

Ständi: Paikka, aika ja lisäinfo

Viitoskäytävän ständi Musiikkikeskuksen toisessa kerroksessa noin klo 14-17. Jaossa oli asiantuntijaselvityksen esitteitä ja tarjolla myös juttuseuraa saavutettavuudesta Pohjois-Savossa ja koko Viitoskäytävällä.

Kuva, jossa pöytä, Viitoskäytävän jakotavaroita ja roll-upit eli ständi.
Viitoskäytävän ständi Saavutettavuusseminaarin tilaisuudessa 15.8.2023.

Lisätietoja tapahtumasta: siirry Pohjois-Savon liiton sivuille.

Tilaisuus: Pohjois-Savon saavutettavuus

Aika: ti 15.08.2023 klo 14.00-16.00
Paikka: Kuopionlahdenkatu 23, Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus, kamarimusiikkisali
Teema: Maakuntapäivän seminaarin aiheena on Pohjois-Savon saavutettavuus ja väylätarpeet.
Ilmoittautuminen: Ei ennakkoilmoittautumista, vapaa pääsy
Nettisivu: Linkki

”Miten maassamme päästäisiin pitkäjänteisen ja tarpeisiin riittävän väylärahoituksen tielle? Millaisia ovat Pohjois-Savon kärkiyritysten väylätarpeet? Miten Ukrainan sodan vaikutukset heijastuvat maakunnan yritysten kuljetustarpeisiin ja väyläverkkoon?”

Puhujina Väyläviraston pääjohtaja Kari Wihlman, Olvin asiakaspalvelu- ja hallintojohtaja Marjatta Rissanen, Yaran projektijohtaja Eero Hemming, Keitele Groupin johtaja Matti Kylävainio ja avaussanat: kaupunginjohtaja Soile Lahti, Kuopion kaupunki sekä päätössanat: päätoimittaja Matti Pietiläinen, Savon Sanomat.

Seminaarin järjestivät Pohjois-Savon liitto, Savon Sanomat ja Kuopion kaupunki. Seminaariin vapaa pääsy. Osallistumisesta ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon.

Löydät tilaisuuden aineistot Pohjois-Savon liiton sivuilta.

Tsekkaa myös Pohjois-Savon maakuntapäivän muu ohjelma!